Spring naar content

Mijn aanbod

Coach on the job

Je wilt reflecteren op je uitdagingen als communicatie­manager. Je kiest voor individuele sessies en brengt jouw casussen in. Ik begeleid je in persoon­lijke ontwikkeling met o.a. NLP, systemisch werk en via Transactionele Analyse. Je krijgt grip op je werk en ervaart groei.

Lees alles over deze dienst

Communicatie­coach voor teams

Je hebt te maken met verande­ringen in je communicatie, door bijvoor­beeld een reorganisatie of een complexe strategie­wijziging. Met sessies of trainingen help ik jullie met strategie­ontwikkeling. Jullie weten opnieuw ‘waar we van zijn’. Met helder­heid, rust en nieuwe energie kunnen jullie die plek aan de directie­tafel bewijzen.

Lees alles over deze dienst

Proces­begeleider en gespreks­leider

Je staat voor organisatie van één of meerdere bijeen­komsten. Je wilt een gedegen proces­ontwerp. Wellicht zoek je een ervaren proces­begeleider of voor­zitter. Ik werk in nauwe afstem­ming met je samen. Je bijeen­komst wordt een passende beleving.

Lees alles over deze dienst

Ik ben Christel Berkhout

Ik help communicatie­managers van semi-publieke en non-profit organisaties in groei en ontwikkeling van persoonlijk leiderschap om beter te presteren. Je kunt mij inschakelen voor coaching on the job, als communicatie­coach voor teams en als procesbegeleider of gespreksleider.

Klaar om meer te ontdekken?

Laat een bericht achter. Dan neem ik contact met je op.

Inspiratie in je mailbox

Ik stuur regelmatig e-mailberichten bij nieuwe inspiratie. Wil je die ontvangen? Meld je dan aan.

Klanten aan het woord

Beladen onderwerp in goede banen geleid

"Christel’s expertise in gespreksvormen én gespreksvaardigheden heeft een beladen onderwerp met rijke historie en emotie in goede banen geleid, waarin ieder aan bod kon komen.”

jorieke

Jorieke

strategisch adviseur

Herijking kernopdracht

"Het is fijn samenwerken met Christel: ze is snel en snapt waar het over gaat, zowel qua inhoud als proces. Dat is een effectieve combinatie!"

_DSC7090-3

Frederique Kram

Manager Marketing, Communicatie en
Fondsenwerving Stichting ALS Nederland

Mijn opdrachtgevers