Spring naar content
spraakballon-referenties

Aan­sprekende klanten

Zoveel klanten, zoveel geluiden. Altijd traceer- en controleerbaar. Een greep uit de vele aanbevelingen.

envelop-referenties
jorieke

Beladen onderwerp in goede banen geleid

"Christel’s expertise in gespreksvormen én gespreksvaardigheden heeft een beladen onderwerp met rijke historie en emotie in goede banen geleid, waarin ieder aan bod kon komen.”

Jorieke, strategisch adviseur

lees de projectbeschrijving ‘Vormgeven interactie tussen burgers en gemeenteraad'

Verstand en ervaring

‘Christel heeft verstand van zaken en weet uit ervaring wat mensen nodig hebben. Dat is erg plezierig als je voor het eerst een webinar voor een grote groep supporters organiseert.’

Stijn – fondsenwerver

lees projectbeschrijving ‘Betrekken donateurs’

PortretTeamProcesbegeleidersZeist

Eigenheid in leiderschap klinkt door

"Ik heb genoten van je krachtige leiderschap. Het was heel fijn hoe je ons allemaal meenam, af en toe hardop nadenkend en jezelf ondertitelend. Je liet je eigenheid daarin doorklinken. Je was er helemaal en communiceerde met een natuurlijke, passievolle autoriteit.”

collega procesbegeleiders burgerberaad Jaarwisseling

lees de projectbeschrijving ‘Burgerberaad: procesbegeleider in lokale democratie

MarieJeanne

Vraag achter de vraag vinden

“Wij ervaarden Christel als zeer punctueel, goed doorvragend (daarbij ook zoekend naar de vraag achter de vraag), goed luisterend, doelgericht en sensitief. We vinden haar een echte doorwrochte communicatieprofessional!”

Marie Jeanne en Mirjam, senior communicatieadviseurs

lees de projectbeschrijving ‘Communicatie in positie’

SharonvDissel

Steviger staan en mijzelf uitspreken

“Ik kan iedereen coaching door Christel aanraden. De focus op mijn professionele kant voelde als een verademing. Tijdens het traject bij Christel heb ik onderzocht wat mijn wensen en grenzen in werksituaties zijn en waar ik invloed op heb. Hierdoor heb ik geleerd om meer bij mijzelf en mijn gevoel te blijven waardoor ik niet meer verstrikt raak in emoties. Ook oefenden we hoe ik steviger kan staan en mijzelf kan uitspreken. Door de techniek en bijkomende uitleg die Christel gebruikt kon ik mij heel bewust zijn van bepaalde rollen, emoties, of belemmeringen in een situatie of bij een persoon en wat dit met mij doet. Dat is heel fijn! Ik zit lekkerder in mijn vel. Ook mijn leidinggevende ervaart mijn groei en ontwikkeling.”

Sharon – relatiebeheerder events & vrijwilligers

Neuzen dezelfde kant op

“Dankjewel voor de inspirerende strategiedag met ons communicatieteam. Mooi hoe we zo met de groep met de neuzen dezelfde kant op stonden, en elkaar aanvulden.”

Ilse, projectmedewerker communicatie

lees de business case ‘Landelijke communicatiekoers’

jorieke

Bewonderenswaardige burgerberaad-prestatie

“Het karakter van Christel’s begeleiding is een balans tussen zachtaardig en rechtvaardig voor de mens, en streng op procedure en rolneming. Ze heeft een bewonderenswaardige prestatie geleverd en schonk de deelnemers aan ons Burgerberaad Jaarwisseling in Zeist een unieke beleving. Dit terwijl er hard gewerkt moest worden aan een inhoud die verdeeld was. Niet onbelangrijk had Christel daarin ook de leiding over 4 collega procesbegeleiders en schakelde zij met ons projectteam. Ze is uitgedaagd op verschillende niveau’s van begeleiding én leiderschap tonen. Dat is haar geweldig gelukt.”

Jorieke  – strategisch adviseur en projectleider burgerberaad Jaarwisseling

lees de projectbeschrijving ‘Burgerberaad: procesbegeleider in lokale democratie

Lotte,
directeur

Connectie met de onderlaag in strategieontwikkeling

"Het is duidelijk dat je ervaren bent. Naast je communicatiekennis en -kunde ga je in de onderlaag op zoek naar de connectie. Jij voelt wat er niet gezegd wordt en brengt dat in beweging. Daardoor hebben we nu een gedragen communicatiestrategie."

Lotte – directeur

lees de projectbeschrijving ‘Naar een haalbaar communicatie-ideaal’

Klaar om meer te ontdekken?

Laat een bericht achter. Dan neem ik contact met je op.

Inspiratie in je mailbox

Ik stuur regelmatig e-mailberichten bij nieuwe inspiratie. Wil je die ontvangen? Meld je dan aan.