Spring naar content

Meer vanuit vertrouwen werken

“Christel heeft mij gecoacht als nieuwe leidinggevende van een groot communicatieteam midden in een organisatieveranderingstraject. Wat Christel uniek maakt is dat ze heel mooi de combinatie inbrengt van reflecteren op je functioneren, inzicht bieden in (onbewuste) patronen, daarmee oefenen en adviseren. Ze voelt enorm sensitief aan wat nodig is en past haar sessies daar flexibel op aan. Ik heb heel veel gehad aan haar begeleiding. Ik kreeg veel inzicht in mijn eigen handelen, mijn (onbewuste) overtuigingen en de patronen binnen team en organisatie. Het hielp mij om meer vanuit vertrouwen te werken en bewuste keuzes te maken waardoor ik mijn energieverlies kon stoppen en resultaten kon behalen.
Ook ondersteunde Christel mij heel down to earth met positionering en (communicatie-) strategieontwikkeling en met praktische werkvormen voor draagvlak en sturing in het team.
Dit speelde zich nog eens in coronatijd af, waarbij Christel heel creatief diverse online werkvormen toepaste en deelde om energie in de sessies te brengen.”

Ingrid Aaldijk

Klaar om meer te ontdekken?

Laat een bericht achter. Dan neem ik contact met je op.

Inspiratie in je mailbox

Ik stuur regelmatig e-mailberichten bij nieuwe inspiratie. Wil je die ontvangen? Meld je dan aan.