Spring naar content

Omgaan met veranderingen in taak en opstelling

Portret Monica Stam

“Ik startte een coaching on the job-traject met Christel omdat ik worstelde met veranderingen in taak en opstelling in mijn werk als senior communicatie­adviseur. Ik wilde met name het spanningsveld onder de loep nemen tussen klantgericht zijn en het hebben van regie over mijn eigen werk.

In 1-op-1 gesprekken namen we casussen uit het werk onder de loep. De ene keer lag de focus op het communicatievraagstuk, de andere keer op mijn kwaliteiten en bijdragen in bijvoorbeeld een projectteam.

De tijd nemen om te reflecteren

Het was heel prettig om te reflecteren en de tijd te nemen om met een helikopterview naar zaken te kijken. Ik weet nu beter wat mijn rol is en wat ik bijdraag als persoon en als professional. Daardoor zal ik ook in eventuele toekomstige rollen beter tot mijn recht komen.

Vakinhoudelijke verdieping en hervonden werkplezier

Ik vond verdieping in het communicatievak met behulp van het Strategisch Communicatie Frame en de scrum methodiek, heb mijn werkplezier weer terug en kan zaken loslaten, zonder ze te laten vallen. Gesprekken met Christel gun je jezelf en je team!”

Monica Stam, programmamanager organisatieontwikkeling gemeente Woerden

Klaar om meer te ontdekken?

Laat een bericht achter. Dan neem ik contact met je op.

Inspiratie in je mailbox

Ik stuur regelmatig e-mailberichten bij nieuwe inspiratie. Wil je die ontvangen? Meld je dan aan.