Spring naar content

Steviger staan en mijzelf uitspreken

“Ik kan iedereen coaching door Christel aanraden. De focus op mijn professionele kant voelde als een verademing. Tijdens het traject bij Christel heb ik onderzocht wat mijn wensen en grenzen in werksituaties zijn en waar ik invloed op heb. Hierdoor heb ik geleerd om meer bij mijzelf en mijn gevoel te blijven waardoor ik niet meer verstrikt raak in emoties. Ook oefenden we hoe ik steviger kan staan en mijzelf kan uitspreken. Door de techniek en bijkomende uitleg die Christel gebruikt kon ik mij heel bewust zijn van bepaalde rollen, emoties, of belemmeringen in een situatie of bij een persoon en wat dit met mij doet. Dat is heel fijn! Ik zit lekkerder in mijn vel. Ook mijn leidinggevende ervaart mijn groei en ontwikkeling.”

Sharon – relatiebeheerder events & vrijwilligers

Klaar om meer te ontdekken?

Laat een bericht achter. Dan neem ik contact met je op.

Inspiratie in je mailbox

Ik stuur regelmatig e-mailberichten bij nieuwe inspiratie. Wil je die ontvangen? Meld je dan aan.